El PSC Gavà colpit per la mort de Carme Chacón

L’agrupació del PSC Gavà s’ha sumat al dol per la mort de Carme Chacón. Aquest dilluns, militants de la formació, encapçalats  per la seva primera secretària i alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, s’han trobat per recordar-la i guardar silenci en memòria seva. Sánchez assegurava que “ha estat un cop molt dur per la família socialista” i subratllava que el “contacte havia estat molt directe. Ens havia visitat moltes vegades”.

Raquel Sánchez destaca de Chacón “les seves arrelades conviccions que, tot i la fragilitat del seu cor, va defensar sempre amb gran fermesa”. Per a la líder del PSC de Gavà “ella va ser referent en política al país esdevenint la primera dona al capdavant del ministeri de defensa” i en subratlla “la seva valentia afrontant responsabilitats de gran càrrega, la seva lluita per trencar sostres, no només els de vidre, i la seva manera de defensar la seva catalanitat des de la concòrdia

Raquel Sánchez afirma que “el millor tribut que li podem fer és mantenir viu el seu record i el seu esperit íntegre i afectuós. Recordarem sempre el seu somriure ample i el seu exemple de vida perviurà en nosaltres”, i ha agraït “les mostres de suport que els representants dels partits a Gavà ens han fet arribar”. “Volem mostrar la solidaritat amb la família i, en especial, al seu fill Miquel de només 9 anys per aquesta pèrdua irreparable”, ha conclòs Sánchez.

El PSC Gavà se suma als dies de dol decretats pel PSC amb la suspensió de tots els actes. A la façana exterior de l’agrupació llueix una senyera amb un crespó negre i, a l’interior, es projecta una imatge de Chacón.

El PSC Gavà colpit per la mort de Carme Chacón

D’altra banda, els militants que ho vulguin poden fer arribar els seus missatges de solidaritat a la seva família al llibre de condolences virtual que s’ha habilitat. L’agrupació local també ha anunciat que estarà present en l’acte d’homenatge que se li farà, el proper 19 d’abril, a la seu central del carrer Nicaragua.