PSC Gavà contra atacs ERC

El PSC Gavà ha expressat la seva “estupefacció” vers el que considera “un atac injustificat per part d’ERC” al seu posicionament “a favor del diàleg vers la situació política que viu Catalunya”. Segons el portaveu del grup municipal socialista a Gavà, Miquel Àngel Diaz,“ens sorprèn la seva falta de respecte, perquè, més enllà de les lògiques discrepàncies polítiques, el cert és que amb Esquerra a Gavà hem arribat a acords en diversos temes. Ens sobta que ara en desqualifiquin i ens jutgin per les nostres idees perquè rebin instruccions d’una burocràcia central”.

Diaz afirma que “ERC no pensa en Gavà ni en la seva gent” i per això fa “una crida a totes els forces polítiques per tal que estiguin a l’alçada dels esdeveniments i perquè, mes enllà de les solucions que proposin sobre la relació que hauria tenir Catalunya amb Espanya, la ciutadania espera d’ells serenor”.

Diaz lamenta que “ERC ens consideri la font de tots els mals, quan defensem un posicionament respectuós, que fuig de solucions radicals i que aposta per la convivència”, i sospita que potser “els posa nerviosos que molta gent pugui estar cada vegada més d’acord amb la nostra via a favor d’una Catalunya amb un autogovern fort i un millor finançament, però sense trencar amb Espanya”.