PSC

La candidata del PSC a l’alcaldia de Gavà, Gemma Badia, s’ha reunit amb el seu equip a la seu del partit per fer un repàs de tota l’experiència que han acumulat durant els darrers anys al capdavant del consistori. Segons Badia, “és molt important que expliquem què és el que s’ha fet des del PSC durant aquests anys, ja que no ha estat un mandat fàcil. Es tenien unes perspectives i es van haver de readequar per temes de pandèmia”.

Els socialistes gavanencs, però, remarquen que, tot i que hi hagi hagut una primera meitat de mandat fins a la pandèmia, després un canvi d’alcaldia i més tard una segona meitat de reactivació, el centre dels seus plantejaments sí que ha estat el mateix. “Hem volgut primer recuperar la part econòmica i també de cohesió social, molt necessària després d’un moment d’incertesa amb la pandèmia”, explica Gemma Badia. “Després hi ha hagut una part molt necessària i que s’ha de continuar fent, que és la qualitat als barris, les millores a l’espai públic que s’han reprès”.

Per una altra banda, la candidata socialista ha volgut mirar cap al futur: “Des del Partit Socialista sempre hem volgut mirar endavant, no deixar a ningú enrere i anar construint la ciutat dels nostres somnis, de la que ens sentim orgullosos. Tot el que hem fet va encaminat a un projecte molt clar cap a un futur molt clar. També crec que val la pena fer valdre les coses que hem fet i, sobretot, fer entendre quin és el seu sentit, per què eren prioritàries en el seu moment. Hem canviat un programa d’actuació municipal per un altre de reactivació i innovació econòmica, i això vol dir replantejar-s’ho tot, i ens n’hem sortit”.

Finalment, Badia ha afirmat sentir molt orgull de ciutat, ja que “al final la ciutadania també ha fet una embranzida; el comerç, les empreses, l’activitat econòmica s’ha refet. Per tant, molt d’orgull, no només per la capacitat d’haver reaccionat així, sinó també per tot el que ens ve, moltes apostes importants per la ciutat. Ara és un moment d’embranzida i de tornar a plantejar les prioritats, tal com vam fer a principis de 2019”.