Taller de ioga, organitzat pel PSC, a la sala polivalent de l'escola Marcel·lí Moragas
Taller de ioga, organitzat pel PSC, a la sala polivalent de l'escola Marcel·lí Moragas

La sala polivalent de l’escola Marcel·lí Moragas va acollir, ahir a la tarda, una activitat organitzada per l’Agrupació local de Gavà del PSC amb motiu del 25-N. Amb l’eslógan “Només Sí ÉS Sí” es va fer una xerrada sobre la violència envers les dones i a continuació un taller de ioga a càrrec de les mestres de ioga Rebeca Sabado i Meritxell Aguiló. “Hem volgut commemorar el 25-N amb una activitat especial més enllà del que sempre fem. Hem compartit una petita xerrada sobre la violència ver les dones i una activitat de ioga. Es tracta d’empoderar les dones per sentir-nos fortes” va explicar Rosa Espligares, secretaria de polítiques igualitàries i de feminisme de PSC de Gavà.

Per a Espligares per combatre la violència masclista nosaltres hem de saber que som iguals, tenim els mateixos drets i hem d’empoderar-nos” i el ioga, explica, és una eina molt eficaç perquè ajuda a respirar i a trobar-te amb tu mateixa. Mitjançant el moviment i la respiració vas descobrint la teva força interior i que ets capaç de ser creatiu, de realitzar els teus somnis i d’il·lusionar-te i ser fort”.

Rosa Espligares, després d’assistir al taller de ioga va assegurar que “aquesta activitat de ioga ens ha donat aquesta il·lusió de saber que som fortes i empoderades”