A punt per gaudir de GastroGavà
Un dels plats que es podrà assaborir a la mostra.

GastroGavà obre portes aquest divendres. La cinquena edició d’aquest certamen, vinculat a la Fira, comptarà amb la participació de 18 restaurants de la ciutat que oferiran al visitant la possibilitat de tastar una mostra de la gastronomia local. L’espai funcionarà, aquest divendres, de 19 a 22.30 hores i dissabte i diumenge de 12 a 16.30 hores i de 19 a 22.30 hores.

Restaurants participants

 1. Anhel
 2. Cafè Teatre
 3. Croissanteria Hèctor
 4. El Passatge
 5. Ermita de Brugués
 6. Forn M. Cruz
 7. La Molleteria
 8. La Pava
 9. Lancaster Beach Club
 10. Major Trentasis
 11. Masia Solior
 12. Mundo Casero
 13. Noa Gavà Mar
 14. Nostra Pizza
 15. Margú
 16. Quesada
 17. Sunset Burger
 18. Tasta’mm

Es comptarà també amb la col·laboració del reconegut restaurant Les Marines per al concurs popular per escollir la millor tapa.

Els visitants tindran a la seva disposició degustacions elaborades amb espàrrecs de Gavà amb dues opcions de tiquet:

 • Opció 1: 4 tapes + 2 begudes = 12 €
 • Opció 2: 1 tapa + 1 beguda = 3,5 €

GastroGavà també inclourà la segona edició de la mostra de vins, a càrrec de dos cellers locals: Bacu’s i La Vinya Es posarà a disposició dels visitants un tiquet de 10 euros que inclourà 4 tastos de vi i una copa.

L’espai també comptarà amb un iprograma musical i d’activitats al llarg dels tres dies de Fira: tallers infantils, actuacions musicals i showcookings a càrrec de prestigiosos xefs comarcals i locals.

Segons el president de l’AGT, Óscar Teruelo, “amb activitats com GastroGavà aconseguim diferenciar-nos, aconseguim economia amb l’arribada de turistes, i recuperem les arrels. Estem encantats de participar d’aquesta aventura que va més enllà dels dos dies de Fira. L’espàrrec és de Gavà però l’hem de fer nostre, del Baix Llobregat, perquè els cuiners de la comarca el treballin i li donin més repercussió”.

 

 

 

 

PUBLICITAT