Tot a punt per rebre els Reis
Tot a punt per rebre els Reis

Gavà ja ho té a punt per rebre els Reis de l’Orient el proper 5 de gener. Es preveu que Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar arribin per mar cap a les 17.30 hores, i des del monument de la Vela i acompanyats per l’Herald i l’Heraldina, faran la primera salutació a tots els assistents. Tot seguit, enfilaran el camí fins al centre de la ciutat on, al voltant de les 18.15 hores, s’ha programat la gran rebuda a la plaça de Jaume Balmes, amb un gran espectacle de llums i altres sorpreses, on es demana als infants que portin la llumeta màgica. Com és tradició, els Reis s’adreçaran als presents, en especial als petits i rebran de mans de l’alcaldessa, Gemma Badia, la Clau de la Ciutat que, des d’ahir, s’exposa a la sala de Plens de l’Ajuntament per tal que durant la nit puguin entrar a totes les cases per deixar els regals. Tot seguit, donarà inici la cavalcada.

Recorregut de la cavalcada

Les carrosses sortiran de la plaça de Jaume Balmes, pujaran per l’avinguda Diagonal fins al carrer de Guifré el Pelós i, tot seguit giraran a la dreta per baixar pel carrer Sant

Lluís fins la plaça de Catalunya. A partir d’aquí baixaran per l’avinguda d’Eramprunyà, i passaran per la Rambla de Maria Casas fins a girar cap al carrer del Centre i passar per Sant Nicasi, Rectoria i la plaça de l’Església on faran una aturada. Després seguiran pels carrers de Sant Josep Oriol i Sant Pere, per acabar de nou a la plaça de Jaume Balmes.

La cavalcada comptarà amb la col·laboració de tractoristes i pagesos, infants i famílies voluntàries, voluntaris i voluntàries, La Roda Produccions, Sonaquetomba, Set de Ritmes i la Companyia General del Foc.