Q de qualitat 2018

L’Ajuntament de Gavà ha lliurat aquest divendres els distintius “Gavà, comerç de qualitat” a diversos establiments de la ciutat amb l’objectiu de posar en valor el seu “bon servei, producte i professionalitat”. Va ser en el decurs d’un acte que va tenir lloc al Nou Espai Sant Jordi i, on també es va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal època que segons assegura el sector, “esdevé la més intensa de l’any”.

En aquesta ocasió, van rebre l’acreditació per primera vegada Calçats Valero i Eternia. De la seva banda, van renovar-la Aincat, Tasta’mm, Coffemon, Copicentro, Deal Kids, Kid&Us, l’Illa Quiropràctica, El Taller de Música, Gelats Antiu Xixona, Victorino Cuina de Mercat i Blanc Estètic.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, qui va encapçalar l’acte al costat del tinent d’alcalde de comerç, Ramon Castellano, va lloar “el gran esforç i professionalitat del comerç de proximitat” i “la vocació de servei, un esperit que també guia l’acció de l’Ajuntament” raó, per la qual, “teniu la meva admiració i la voluntat ferma de donar-vos suport” perquè “és a través de la suma d’energies i de la passió que serem més forts i amb dedicació constant farem de Gavà una ciutat referent”.

El tinent d’alcalde de comerç, Ramon Castellano, també va posar en valor el comerç el proximitat i després de refermar el suport del consistori per dinamitzar-lo va avançar que “aquesta mateixa setmana arrenca la campanya de Nadal amb el desplegament de banderoles, pancartes i marquesines per tots els barris i publicitat al periòdic Bruguers i a les xarxes socials. Durant les properes setmanes, hi haurà activitats d’animació al carrer, als mercats i rifes entre la clientela, i des de l’Ajuntament es torna a apostar per fer circular el trenet”. Un any més, es podrà gaudir del pessebre a la plaça de Josep Tarradellas i del Mercat de Sant Nicasi a la Rambla i s’oferiran 2 hores d’estacionament gratuït als aparcaments municipals amb l’objectiu de facilitar les compres a les botigues de la ciutat.