playa-170113

playa-170113Platja de Gavà

El Consorci de Turisme reconeix la qualitat de la platja de Gavà amb el distintiu SICTED

El proper mes de febrer s’obre la implantació a totes les empreses del Baix Llobregat

El distintiu SICTED (Sistema Integral de Qaulitat Turística Espanyola en Destinació) es va implantar per primera vegada el 2007. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va iniciar aquesta aposta en els municipis de costa del Baix Llobregat, entre ells Gavà, en col · laboració amb els ajuntaments. El desembre passat va finalitzar el cicle d’implantació SICTED 2012. De les 34 empreses de la costa del Baix Llobregat, 31 van renovar el distintiu i 3 ho van rebre per primera vegada, entre elles, la platja de Gavà que a més té la Q de Qualitat Turística.


Gavà compta entre els reconeixements del SICTED amb una àmplia representació. Tenen aquest distintiu els restaurants Les Marines, Major Trentasis, Masia Can Feral, Tropical i Europa Barbacoa. També obtenen aquest reconeixement el comerç Itaca Bijoux i Creu Roja. Pel que fa a equipaments, el Parc Arqueològic Mines de Gavà disposa també d’aquest distintiu al qual s’uneix la platja de Gavà.


El proper mes de febrer comença la implantació del SICTED en el nou període 2013 i el Consorci de Turisme, com a novetat, ha obert la convocatòria a totes les empreses turístiques del Baix Llobregat amb l’objectiu de donar un nou impuls al sector turístic comarcal, reforçant el teixit empresarial i apostant per la qualitat com un pas important cap al desenvolupament turístic del Baix Llobregat.