premis delta

Ahir a la tarda es va presentar a l’Atrium de Viladecans la 15a edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials, que es convoquen cada dos anys. Representants dels ajuntaments de la Zona Delta, Gavà, Viladecans, Sant Boi, Castelldefels i El Prat, van ser les persones encarregades de ressaltar les característiques d’una edició marcada per la pandèmia. I és que les empreses que optin enguany als guardons són les que van néixer durant la complicada situació econòmica generada per la Covid-19.

El primer tinent d’alcaldessa de l’Ajuntament de Gavà, Jordi Tort, va dir que “aquests premis són més esperats que mai” i va desitjar que les empreses de Gavà es motivin i participin: “Sabem que tenim molt talent a la ciutat, i que les empreses que han nascut en aquest període tan complicat tenen molta capacitat de fer coses innovadores. Per tant, encoratjar-les a participar per optar al premi i també per fer networking amb la resta d’empreses que s’hi presentin”.

Tort també va destacar la importància que per les empreses té estar en un territori com el Delta del Llobregat perquè és “una àrea amb bones infraestructures i connexions i amb un teixit empresarial divers que s’ha d’aprofitar”.

Enguany els Premis Delta se centren a fer costat a joves negocis que contribueixen a aconseguir una societat més sostenible, no només respecte als desafiaments ambientals, sinó també a uns altres que configuren els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, com la salut, l’alimentació, l’educació o la igualtat social i de gènere.

Els premis estan destinats a qualsevol classe d’empresa o comerç creat entre el 2018 i 2021. Cada ciutat tindrà un jurat multidisciplinari que triarà entre els negocis a una empresa guanyadora. Les candidatures es poden presentar entre finals de maig i finals de juny i, en el cas de Gavà, per inscriure’s i informar-se s’ha de contactar amb el Centre de Serveis a l’Empresa (T. 93 263 34 50). Al voltant de setembre-octubre se celebrarà la gala de lliurament.