radar-120115

radar-120115

Nova campanya contra l’excés de velocitat a les vies urbanes de Gavà

La Policia Municipal instal·larà un radar mòbil del 13 al 26 de gener en els carrers on es detecten un major nombre d’infraccions o situacions de risc

A partir d’aquest dimarts, la Policia Municipal de Gavà controlarà la velocitat dels vehicles amb un radar mòbil. L’objectiu es reduir els comportaments de determintats conductors o conductores que no respecten els límits de velocitat i posen en perill se seguretat dels vianants i de la resta d’automobilistes.

 

Durant dues setmanes, l’aparell s’ubicarà a les vies urbanes on es detecten més infraccions per excés de velocitat: Avingudes de les Bòbiles, de Joan Carles I, del Mar, d’Eramprunyà i d’Europa; carrers d’Àngela Roca, de l’Argila, de Montflorit, de les Colomeres, de Sant Lluís i de Sant Nicasi; plaça Catalunya i camí de la Pava.

 

Aquestes campanyes de control de la velocitat es realitzen periòdicament. Així, en els dos operatius engegats durant el 2014 es van realitzar un total de 30 controls de velocitat (14 a la primera fase i 16 a la segona) amb un total de 25 hores de control amb una mitjana d’estada a cada punt entre 46 i 52 minuts. Es ocasions es va repetir un mateix punt.

 

En aquests dos dispositius, es van controlar 11.303 vehicles, dels quals 344 superaven la velocitat permesa. De les infraccions denunciades, 49% van ser greus.

 

Així, 119 dels conductors denunciats havien superat en més de 20 km/h la velocitat permesa, i 74, en més de 30 km/h.