El Ral·li de Sitges passa diumenge per Gavà
El Ral·li de Sitges passa diumenge per Gavà

Aquest diumenge, 12 de març, secelebra el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges. L’esdeveniment, que sumarà la seva edició número 65, tornarà a comptar amb una nodrida participació de vehicles centenaris, procedents de diverses localitzacions nacionals i estrangeres.

L’agenda del cap de setmana

El dissabte 11 començarà oficialment el Ral·li, amb la realització de les verificacions tècniques dels vehicles, on els membres del jurat avaluaran l’estat de conservació i la qualitat dels treballs de restauració de cada model. Els vehicles participants estaran enfront del Centre Comercial L’illa Diagonal de Barcelona i romandran exposats fins a les 17.00 aproximadament.

El diumenge 12 tindrà lloc el Ral·li pròpiament dit. Els participants començaran a arribar a la Plaça Sant Jaume de Barcelona a partir de les 8.30, vestits amb roba concorde a l’època dels seus vehicles. Les autoritats de Barcelona i Sitges donaran la sortida a les 10.30 hores

L’itinerari es manté respecte a les últimes edicions, amb el següent recorregut:
Des de Barcelona (Pl. Sant Jaume – Ferran – Rambles – Pl. Catalunya – Ronda Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Paral·lel – Pl. Espanya – Gran Via – Badal – Constitució), cap a L’Hospitalet de Llobregat (Santa Eulàlia – Enric Prat de la Riba – Barcelona), Cornellà de Llobregat (Carretera de L’Hospitalet – Av. de la Fama – Tirso de Molina – Av. Baix Llobregat – Enllaç amb la C-245), Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la C-246, Costas del Garraf i arribada al Port de Sitges-Aiguadolç a les 12.30 aproximadament.

El pas per Gavà es calcula que serà entre les 11.00 i les 12.00 hores.

A les 13.30 sortida del Port de Sitges-Aiguadolç amb el següent recorregut: Av. Port d’Aiguadolç – Emerencià Roig i Raventós – Av. Balmins – Port Alegre – Rafael Llopart – Jesús – Cap de la Vila – Parellades – Marquès de Montroig – Plaza Indústria – 1 de Maig – Pº de la Ribera – Bassa Rodona – Sant Antoni – Av. Sofia i Passeig de la Ribera fins a arribar a la Fragata.

Els cotxes quedaran exposats fins a les 17.30 hores aproximadament.