Raquel Sánchez defensa l’escola pública gavanenca
Raquel Sánchez defensa l’escola pública gavanenca

L’Ajuntament de Gavà ha posat en marxa per tercer any consecutiu una campanya de suport al procés de matriculació a la xarxa de centres públics gavanencs. La campanya va encaminada a posar en valor la xarxa de centres públics, una escola de qualitat amb projectes educatius engrescadors i inclusiva.

La campanya s’ha fet coincidir, com els altres dos anys, amb el procés de matriculació a escoles i instituts. De fet, el període de preinscripció de P3 a 4t d’ESO ja està fixat entre el 13 i el 24 d’abril.

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, ha assegurat que “l’Ajuntament continua amb aquest compromís per posar en valor i per reforçar la qualitat de les escoles públiques de la nostra ciutat”. Segons explica l’alcaldessa, “cada any és major la demanda dels ciutadans per apostar per l’escola pública, i això no és un caprici, això és perquè hi ha projectes educatius exemplars i espectaculars, així que animem a la gent a que coneguin aquests centres i a que apostin per l’escola pública”.

La campanya de recolzament té presència a través de diversos mitjans com ara opis al carrer o pancartes als mateixos centres educatius, i com altres anys utilitza la figura d’Albert Einstein com a imatge icònica.