L’Alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha fet arribar una carta al president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, demanant “la incorporació de Gavà a la Comissió Institucional per debatre la futura ampliació de l’aeroport de Barcelona”. En el text, també referma la necessitat de “mantenir el consens que es va arribar en el seu dia perquè aquesta infraestructura cabdal pel país”.

Sánchez assegura que “si bé Gavà sempre s’ha manifestat a favor del desenvolupament d’aquesta infraestructura essencial, sempre ho han fet sota les condicions adequades, minimitzant l’impacte en base a dades concretes i contrastades, i abordant les compensacions necessàries”.

L’Alcaldessa recorda que “la nostra ciutat és la que mateix una molèstia acústica més directa i indirecta” i tot i això se senten “raonablement còmodes amb l’equilibri assolit en els darrers anys, tot i que hi ha marge de millora”. És per això que Raquel Sánchez no vol fer anar enrere, raó per la qual reclama “un debat a fons i compartit on l’Ajuntament de Gavà hi pugui ser present”