ensenyament i sanitat
Raquel Sánchez demana a la Generalitat inversions en ensenyament i sanitat

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha demanat al nou president de la Generalitat, Quim Torra, que la Generalitat assumeixi els deutes pendents amb la ciutat en matèria d’ensenyament i sanitat.

En unes declaracions als mitjans de comunicació locals, Sánchez ha celebrat que ahir s’hagin adjudicat les obres per la construcció del nou Hospital de Viladecans, però ha apel·lat al 131è president català perquè “tenim moltes assignatures pendents aquí a Gavà”.

Entre aquests temes pendents, l’alcaldessa ha recordat que “estem parlant per exemple de les reformes necessàries de l’Institut Bruguers, de la continuïtat i garantia d’aquestes obres d’ampliació de l’Hospital de Viladecans, i d’altres qüestions essencials com el tercer CAP i tants i tants altres projectes que tenim pendents a la ciutat i que no poden esperar més”.

Sánchez ha avançat que “tant bon punt tinguem un govern constituït, jo com alcaldessa adreçaré les corresponents peticions de reunions per activar tots aquests temes que són fonamentals per la nostra ciutat”.

L’alcaldessa també ha assenyalat que espera de Torra “que es dediqui al que necessita Catalunya, que és governar i gestionar pels interessos de tots i cadascun dels catalans”.