Raquel Sánchez, governarem amb respecte, diàleg i consens
Eufòria ahir a la nit a la seu del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Eufòria ahir a la nit a la seu del Partit dels Socialistes de Catalunya. La candidatura encapçala per l’actual alcaldessa, Raquel Sánchez, celebrava la victòria en les urnes, una victòria que torna al PSC la majoria absoluta, amb 11 dels 21 regidors del Ple Municipals.

Raquel Sánchez es mostrava “agraïda als presidents, vocals, treballadors municipals i representats de l’administració que han fet possible que la jornada d’avui es desenvolupi amb total tranquil·litat”.

Quant als resultats, Sánchez va definir la nit electoral com “una nit d’alegria, eufòria i agraïment. Vull donar les gràcies a tota la família socialista: als militants i simpatitzants i, sobre tot, a les més de vuit mil persones que avui han confiat en la nostra candidatura i en la meva persona”.

Raquel Sánchez valoraba els resultats “recuperem la majoria absoluta, la veritat és que hem treballat donant el millor de nosaltres mateixos però no ens la podíem imaginar. Ara, el nostre objectiu és treballar per a tots i totes els ciutadans i ciutadanes, construir des del diàleg i el màxim consens com hem fet sempre però amb la possibilitat d’executar el nostre full de ruta amb aquesta representació”.

Finalment Raquel Sánchez va afegir que “com alcaldessa de tota la ciutadania de Gavà, governarem per tothom, serem respectuosos amb les persones que han votat altres opcions i donant el millor de nosaltres mateixos”.

El PSC no obtenía la majoria absoluta a Gavà des de les eleccions del 2007 amb 12 regidors.