Raquel Sánchez, escollida per unanimitat primera secretària de l’Agrupació del PSC de Gavà
Raquel Sánchez, escollida per unanimitat primera secretària de l’Agrupació del PSC de Gavà

Raquel Sánchez va ser escollida per unanimitat Primera Secretària de l’Agrupació del PSC de Gavà en el decurs d’una assemblea de militants extraordinària, celebrada el 30 d’octubre, per renovar la seva Comissió Executiva Local. Els i les socialistes de Gav,à a més d’escollir la composició de la nova Comissió Executiva, també van aprovar, per unanimitat, l’informe de gestió de la Comissió Executiva sortint, entre d’altres qüestions.

Raquel Sánchez va destacar que aquesta  “és una Comissió Executiva amb molt de talent, representativa del Gavà actual, buscant l’equilibri entre l’experiència i la joventut; un equip plural i fermament compromès amb el projecte socialista”. La primera secretària del PSC de Gavà també va agrair la tasca duta a terme per l’executiva sortint, “que ha fet del PSC, de nou, la principal força política a Gavà, un espai de trobada d’una àmplia majoria de veïnes i veïns de Gavà que volen el millor pel seu barri i la seva ciutat, des dels valors progressistes i d’esquerres que són els que sempre ens han acompanyat”.

Per a Raquel Sánchez, la nova executiva es troba ara amb “un projecte consolidat del socialisme a la nostra ciutat», però també «amb el repte il·lusionant de contribuït a continuar transformant Gavà en un nou temps i d’esdevenir un instrument de millora social de la ciutadania del municipi, en un context molt complicat a causa de la crisi derivada de la pandèmia del Coronavirus”.

L’Assemblea va comptar amb la presència del viceprimer secretari i de la secretaria d’Organització de la Federació del PSC Baix Llobregat, Joaquin Fernández i Raquel García.

Comissió Executiva Agrupació PSC Gavà

President:


José Obispo

Primera Secretaria:

Raquel Sánchez

Vice-primera Secretaria:


Rosa M Fernández

Secretaria d’Organizació:

Cristina Agustí

Secretaria Polítiques Municipals, Acció Política i Militància:

Miquel Angel Díaz

Secretaria Politiques Socials:


Isabel Cortés

Secretaria Mediambient, Sostenib. i Trans. Ecològica:


Eric Plaza

Secretaria Cultura, Educació:


Pilar Gràcia

Secretaria Comerç, Economía i Turisme:

Ester Zamorano

Secretaria Polítiques Feministes d’Igualtat:

Rosa Espigares

Secretaria Memòria Històrica i Gent Gran:

Damià Muñoz

Secretaria Habitatge i Ciberactivisme:

Sergi Navarro

Secretaria de Comunicació i premsa:

Alba Riba

Vocals:

Emi Chavez

Maria Susino

Franco Sozzi

Maruly Fraga

Porteu Grup Municipal PSC:

Jordi Tort

Primera Secretaria Joventuts:

Cristina Padrol