Sant Jordi
Sánchez, en la seva visita d'aquest matí al Jacme March

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, ha enviat roses als equips docents de tots els col·legis gavanencs. L’enviament va començar ahir i es perllongarà al llarg de tota la Diada de Sant Jordi d’avui. Sánchez ha volgut atansar-se a algun centre educatiu aquest matí per poder portar personalment aquestes roses i reconèixer d’aquesta manera la gran tasca que realitzen els docents de les nostres escoles.

Primer ha anat al col·legi Jacme March, i després al col·legi Immaculada Concepció, En tost dos casos ha pogut saludar a l’equip directiu del centre i ha mantingut una breu conversa per copsar l’estat d’ànims dels docents en aquest curs escolar tan peculiar a causa del coronavirus.

Sánchez, en declaracions als mitjans de comunicació locals, ha destacat que la d’avui “és una de les festivitats més maques que celebrem a Catalunya i, tot que amb les restriccions no podrem tenir les tradicionals paradetes a la Rambla, sí que volem que a la ciutat es visqui un ambient festiu i de Sant Jordi”.

Sant Jordi
L’alcaldessa també ha visitat el col·legi Immaculada Concepció

Respecte al detall de la rosa als docents que treballen a Gavà, l’alcaldessa ha destacat que “val la pena aprofitar també aquesta diada per fer un reconeixement a persones i col·lectius que, durant aquest any de pandèmia, han estat al peu del canó intentant que les coses funcionin, i entre aquests avui hem volgut fer un petit regal en nom de tots els gavanencs a tota la comunitat educativa”.

Segons Sánchez, aquesta és “una mostra de gratitud” cap els docents, que el que pretén realment és “encoratjar-los a que continuïn fent el que han estat fent fins ara, crec que han estat un exemple per tothom”.

L’alcaldessa finalment ha desitjat a tothom “una bona Diada de Sant Jordi, que és un dia de cultura, un dia d’amor, un dia de roses i de llibres, i d’aquesta manera ho hem de continuar celebrant”.