Smart Group
Sánchez, atenent les explicacions de Vallés en la visita d'aquest matí

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, ha visitat aquest matí l’empresa Smart Group, que es va instal·lar a la zona industrial gavanenca el passat mes de novembre amb una nau de més de 7.000 metres quadrats. Des d’aquesta seu, el grup realitza tota l’activitat logística i operacional de la seva línia de negoci, que és el que s’anomena puericultura pesada: cadires de passeig, cadires de cotxe, trones, bressols i hamaques.

L’alcaldessa s’ha mostrat “molt impressionada de tenir a la nostra ciutat una empresa com aquesta”, i ha destacat que aquest “és un projecte que treballa elements de seguretat pels més petits, i al mateix temps han incorporat una part de responsabilitat social molt important ja que tenen una fundació a través de la qual formen a cossos de seguretat en aspectes relacionats amb la seguretat dels nadons”.

Sánchez ha posat de manifest que aquest “és un projecte empresarial que funciona i en el que els seus responsables han estat capaços de mirar més enllà del benefici econòmic amb aquest compromís de responsabilitat social i col·lectiva”.

Josep Maria Vallés, gerent de Smart Group, ha destacat que “a Gavà sempre hem estat molt a gust, és una ciutat molt agradable per treballar i que té tots els serveis que necessitem”. A més, Vallés ha assegurat que “sempre ens intentem involucrar molt amb el nostre entorn, tant amb els treballadors com amb les institucions i ajuntaments, i creiem que és part de la nostra responsabilitat social tornar a la societat part del benefici que obtenim, ja sigui per ajudar als que menys tenen o per millorar el que puguem la seguretat dels més petits de la casa, ja que encara hi ha molta gent que encara no té clar ni que ha de portar als nens amb cadireta ni com els ha de portar”.

Smart Group comercialitza els seus productes en diferents marques, amb diferents acabats en prestacions i en relacions qualitat preu. A la seu de Gavà hi treballen unes 26 persones, i els productes de l’empresa es venen a Espanya, Portugal i Andorra.