Raquel Sánchez
Raquel Sánchez, dipositant el sobre amb el vot al Congrés dels Diputats

La Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i ex-alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha votat a les 11 del matí en el col·legi electoral ubicat al pavelló de Can Tintorer. Sánchez ha aprofitat l’ocasió per “agrair a totes les persones que estan fent possible que aquesta jornada tan important es desenvolupi amb absoluta normalitat, i em refereixo a totes les persones que conformen les taules, als apoderats, als interventors, als cossos i forces de seguretat i a tot el personal de l’administració pública”.

Sánchez ha qualificat la jornada d’avui com “un dia molt important per tota Espanya i per la democràcia”, i espera que “tota la jornada es desenvolupi amb normalitat”. A més, la ministra ha recordat que “som un mirall en el qual s’estan mirant molts països europeus, i de fet hi ha molta premsa internacional que està pendent del que passi avui al nostre país”.

Gemma Badia, en la mateixa línia, espera que “la jornada, que ha començat amb normalitat amb les taules constituïdes sense cap tipus de problema, continuï de la mateixa manera al llarg del dia. Es tracta de poder celebrar el dia de votacions amb normalitat i, sobretot, que no hi hagi cap incidència i que acabem la jornada tal i com l’hem començat”.

L’alcaldessa s’hi ha referit a la calor que fa a tot arreu, però especialment en alguns col·legis electorals: “Espero que la gent pugui suportar aquesta calor que, vulguis que no, sempre perjudica i és incòmoda per tothom que ha de treballar avui, i per tant vull posar en valor a la gent de l’administració pública que està avui treballant als centres de votació i sobretot a tots aquells que estan avui de presidents i de vocals a les taules, crec que té molt de mèrit poder aguantar tot el dia amb la que està caient”.