Mónica Parés, portaveu del Grup municipal del PPC
Mónica Parés, portaveu del Grup municipal del PPC

Fa uns dies, en la roda de premsa que el Partit Popular sempre ha fet d’inici de curs, dèiem que ja és hora de reactivar la nostra ciutat i els seus barris en tots els àmbits i sectors malgrat la pandèmia i els seus efectes.

Si el sector econòmic, la restauració ja fa mesos que funciona i s’adapta a les normes i recomanacions que reben; si els carrers de la nostra ciutat tornen a estar plens de gent com abans, per no parlar de la platja de Gavà que ha demostrat ser capaç de controlar-ne l’aforament però permetre’n l’ús amb seguretat, gràcies als que ho han fet possible; i si mirem aquells sectors que mai han deixat d’estar treballant amb risc (agents, sanitaris, comerços, voluntaris…) cal que tota la ciutat es reactivi.

Sense oblidar els centres educatius que després d’haver adaptat el seu sistema d’ensenyament durant el confinament ara han hagut d’adaptar les seves instal·lacions amb protocols canviants i als quals desitgem sort tant a direccions com a famílies.
Per això demanem que també les entitats de la ciutat rebin el suport necessari per poder iniciar les seves activitats. Teníem un tastet de cultura popular i tradicional fa uns dies, però és fonamental que davant d’aquestes activitats des de l’administració local es facin campanyes per animar a participar en els actes i ateses les reticències de moltes famílies, parlar alt i clar que la cultura És Segura.

Les incongruències que de vegades suposen les mesures que ens imposen ha de fer més evident la importància de treballar plegats per la conscienciació, el sentit comú, el seny, el valor de les nostres entitats i el treball que fan perquè tot plegat també és un estil de vida, un model de ciutat, la nostra cultura.

 

PUBLICITAT