recepcio-handbol-210513

recepcio-handbol-210513Integrants del club i autoritats municipals en la recepció oficial celebrada a l’Ajuntament de Gavà.

L’Alcalde felicita l’Handbol Gavà pel seu ascens

El Sènior 1 Masculí va rebre, de mans de Balsera, una placa honorífica per la consecució del repte que els portarà a jugar a Primera Nacional la propera temporada

El Sènior 1 Masculí del Club Handbol Gavà ha estat rebut, en recepció oficial, aquest dilluns, per l’alcalde. L’equip va rebre les felicitacions de Balsera per la consecució, aquesta temporada, de l’ascens a primera estatal, un repte important i que demostra, segons paraules del batlle “el bon nivell i gran tradició que des de sempre ha tingut aquest esport a la nostra ciutat”. L’alcalde, tot i explicar que la crisi “ens limita molt” ha ofert, des de l’ajuntament, “tot l’ajut possible al club per afrontar aquesta nova etapa”. Balsera ha recordat que “l’handbol està molt arrelat a la nostra ciutat, i fins i tot vam arribar a tenir un equip a la màxima categoria, raó per la qual es va construir, en el seu dia, el pavelló Jacme March. Avui, els temps són complicats per a tots, però ja hem superat etapes pitjors amb anterioritat i ho tornarem a fer. Crec que tenim molt futur en l’esport, i us vull agrair sincerament el vostre esforç per mantenir el club, per això col·laborarem amb vosaltres en tot allò que puguem”

 

La tinenta d’alcalde de l’àmbit de Serveis a la Persona de l’Ajuntament, Apolonia Herrera va qualificar de “gran satisfacció” la gesta assolida per l’equip i com a gest de felicitació l’alcalde va lliurar una placa al president del club, Joan Castañera, qui va manifestar el seu “orgull per la temporada feta”. També ha destacat “la bona trajectòria d’un conjunt integrat per joves i veterans, en què l’entesa ha estat perfecta, i això s’ha traduït en els bons resultats”.

 

Castañera, que fins fa dos anys jugava amb ells, es mostra “enormement feliç, perquè la flama de l’handbol a Gavà continua viva” i explica que “ara, el repte és mantenir aquesta categoria”. Tot i que la nova etapa implica un xic més de despeses des del club és considera “perfectament assumible, perquè, si bé és cert que les quotes federatives són un xic més elevades, en desplaçaments les despeses seran poques perquè la majoria dels equips són catalans”. Per la resta, el president precisa que “els jugadors paguen per jugar i els entrenadors només reben una quantitat simbòlica per les hores que hi dediquen” i afegeix que “nosaltres som un club que toquem de peus a terra i, per això, no assumiren pressupostos impossibles. Ara per ara, doncs, no ens plantegem pujar més a munt”.