Gemma Badia i Patrícia Llabrés durant la recepció a l'Ajuntament
Gemma Badia i Patrícia Llabrés durant la recepció a l'Ajuntament

La jugadora gavanenca de vòlei Patrícia Llabrés està completant una temporada amb molt bons resultats tant amb el seu equip com amb la selecció espanyola. Al maig es proclamava campiona de la lliga Iberdrola amb el Tenerife La Laguna, l’equip en el que juga i que ja l’ha renovada per a la propera temporada, i fa només uns dies aconseguia la quarta posició als Jocs Mediterranis amb la selecció espanyola, de la que també forma part.

En el decurs d’una recepció a l’Ajuntament, Patrícia Llabrés, va poder parlar amb l’alcaldessa, Gemma Badia, de la seva trajectòria esportiva plena de títols i de la situació actual del voleibol femení. Després de mostrar-se “molt contenta i feliç d’estar aquí”, va assegurar que “al final el voleibol es un esport que s’ha de promocionar. Tothom conec el que és el voleibol, a tothom li agrada. Crec que s’ha de donar aquesta promoció perquè la gent conegui i perquè es vegi. Al final l’esport, com el voleibol es un esport europeu. A nivell mundial és molt conegut. S’ha de fer una bona promoció per poder seguir endavant”

Patrícia Llabrés en pocs dies s’haurà de concentrar, de nou, amb la selecció espanyola per començar a preparar el Preeuropeu de l’Eurovolley 2023. Ara just a l’agost tinc el Preeuropeu amb la selecció espanyola absoluta, seguidament aniré amb el meu club a Tenerife i tenim la supercopa. Aquest any juguem la Champions, la màxima categoria europea i espero poder aconseguir mes títols. Seguirem promocionant el voleibol i que la gent en conegui, al final soc una jugadora d’aquí de la casa”

La selecció espanyola femenina de vòlei debutarà en el classificatori per al Campionat d’Europa 2023 el 20 d’agost, a Dinamarca, mentre que els dies 24 i 27 jugarà a Astúries.