Judit Vázquez i Jasmine Menchón amb l'alcadessa i el tinent d'alcalde de l'àmbit de Benestar,Acció Social i Ciutat Educadora
Judit Vázquez i Jasmine Menchón amb l'alcadessa i el tinent d'alcalde de l'àmbit de Benestar,Acció Social i Ciutat Educadora

El grup de ball Ukabox està format per 33 noies i 4 coreògrafs que provenen de dues escoles de ball diferents, Dansar-te, de Catelldefels i Dreambox, de Viladecans que van decidir ajuntar-se i preparar una cosa gran. Tenen entre 13 i 17 anys i són campiones d’Espanya en la categoria junior de la World of Dance Spain, el que els ha donat el passi directe a la final mundial dels Estats Units. La seva actuació al campionat d’Espanya, al novembre, va ser una fusió de flamenc i hip hop que va captivar al jurat.

Dues d’aquestes ballarines, Judit Vázquez i Jasmine Menchón, van visitar ahir a la tarda l’Ajuntament on va ser rebudes per l’alcaldessa, Raquel Sánchez, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Benestar, Acció Social i Ciutat Educadora, Germán Barrena. Ambdues van explicar la seva trajectòria, la il·lusió que els ha reportat el reconeixement i premis obtinguts fins ara i sobre tot i la il·lusió que tenen per anar a competir al World of Dance, un dels campionats de dansa urbana amb major repercussió a nivell mundial que tindrà lloc el mes de juliol del 2020 als Estats Units.

“Va ser una sorpresa i una alegria guanyar el campionat d’Espanya”, van explicar la Judit i la Jasmine . Ambdues estan d’acord en què part del mèrit “va ser la originalitat de la idea presentada al campionat. El professorat va fer un treball meravellós i original al mesclar dos estils tants diferents com la dansa urbana i el flamenc”.

Ara només pensen en el campionat del món i poder anar. El problema és l’elevat cost econòmic que significa el desplaçament, les inscripcions i l’estada . “Tot l’equip estem treballant per recaptar fons, en aquests mesos tractarem de participar en competicions per donar-nos a conèixer, participar en fires i fer actuacions allà on es contractin”.

De la seva banda l’alcaldessa els va felicitar per tota la feina que han fet, pel campionat d’Espanya i els va dir que :“De ben segur que amb el vostre entusiasme, talent i perseverança i el de les vostres companyes i tot l’equip aconseguireu el somni d’anar al campionat i estar en la final de Los Ángeles”.