Recital poètic dedicat a Miquel Matí i Pol
Recital poètic dedicat a Miquel Matí i Pol

La biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà acollirà aquest divendres, 12 de novembre, un recital poètic dedicat a Miquel Martí i Pol que conduiran els Pati de Poesia, un grup local d’una desena de persones constituït ara fa 8 anys i que està integrat per ex-cantaires de la Coral Sellarès amants de la poesia catalana.

Joan Manuel Rodríguez, membre d’aquest col·lectiu, precisa que “el nostre objectiu és difondre el gust per la poesia i, sobretot, trobar-nos per gaudir plegats d’aquesta disciplina”. El grup, que va néixer justament amb trobades informals al pati de casa d’una de les integrants, d’aquí el seu nom, ha fet altres 5 recitals, però assegura que “aquest, dedicat al mestre, esdevé especial perquè Martí i Pol va ser un fenomen únic d’estimació popular que poques vegades ho han aconseguit altres, i perquè, a més, el dia abans, 11 de novembre, coincideix amb el 18è aniversari de la seva mort”.

L’acte, que començarà a les 18.30 hores, anirà acompanyat de música i d’un audiovisual fotogràfic i constarà de la lectura de 26 poemes que s’estructuraran en tres parts tot fent un recorregut per la seva vida des de jove fins els seus darrers dies.

Escolta l’entrevista sencera a Ràdio Gavà aquí