En marxa la 27a edició de “A Gavà, cap infant sense joguina”, organitzada per l'Ajuntament de Gavà i la Creu Roja
En marxa la 27a edició de “A Gavà, cap infant sense joguina”, organitzada per l'Ajuntament de Gavà i la Creu Roja

Enguany, al llarg de tot el mes de desembre, es durà a terme la 27a edició de la campanya “A Gavà, cap infant sense joguina”, organitzada per l’Ajuntament de Gavà i la Creu Roja.

Per tal que tots els infants tinguin un regal el dia de Reis, els ciutadans i les ciutadanes poden participar-hi dipositant joguines noves, sense embolicar i no bèl·liques. Els dies 10, 11 i 12 de desembre, la Creu Roja estarà al Barnasud (entrada Carrefour) per recollir joguines.

A més, s’han establert els punts de recollida següents: Botiga Jugettos, rambla Vayreda, 55-57; GYM Accura Gavà Mar, carrer Tellinaires, 39-41; Escola de Mugendo Gavà, carrer General Moragues, 8, i oficines de la Creu Roja, rambla Vayreda, 68.

Paral·lelament, la Creu Roja ha organitzat una activitat en el marc de les festes de Sant Nicasi, Nadal i Reis 2021 per recollir joguines. Es tracta d’una zumba solidària el dia 11 de desembre, d’11 a 13 h, a la plaça de J. M. Batista i Roca. Per participar-hi es pot lliurar una joguina nova o comprar un tiquet per un valor de 2 euros.

Les joguines es distribuiran entre les famílies amb infants de 0 a 14 anys més necessitades.