Reconeixement als millors espàrrecs de la Fira

Una de les novetats d’aquesta Fira d’Espàrrecs ha estat l’acte de reconeixement a la família pagesa guanyadora del millor lot d’espàrrecs. Aquest 2018, el jurat ha decidit que el primer premi sigui per a Joan Codinach, qui s’ha mostrat prou satisfet. Codinach ha reconegut que enguany hi ha hagut molta igualtat i ha calgut filar molt prim per decidir els millors. Els elements que es tenen en compte són la uniformitat, la mida i el gruix i el color. Codinach recorda que “és important presentar els productes ben diferenciats: els blancs, els de punta morada i els negres”

El president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Josep Pañella, subratllava “la bona qualitat dels productes” en un any on “la collita ha esta prou bona, com així es demostra amb l’elevada participació registrada, amb quasi una trentena de lots”.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha convidat tothom a “gaudir de la fira amb la seva àmplia oferta de propostes, ja siguin les paneres, l’espai comercial i el gastronòmic, així com les moltes activitats programades per les entitats. Tenim de tot no hi ha cap motiu per quedar-se a casa”.

Ramon Castellano, tinent d’alcalde de comerç, civisme i promoció de la ciutat ha dit que “Gavà és un municipi viu, amb comerç i turisme i grans atractius naturals com la platja. També cal gaudir del nostre ric patrimoni, com el Parc Arqueològic, i de la restauració amb una oferta de gran qualitat”.