C-245
Raquel Sánchez ha visitat aquest matí les obres de reforma de la carretera C-245

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha visitat aquest matí les obres de reforma de la carretera C-245 que travessa tot el nucli urbà de la ciutat. Sánchez ha destacat que les obres “s’estan desenvolupant amb tota normalitat i dins dels terminis previstos”. En aquest sentit, “s’està acabant ara el segon tram, que arribava fins la Riera de les Parets, i tot just començarem el tercer tram que arriba fins el carrer Fortià Casanovas”.

C-245
Aquest és el segon tram que s’està acabant actualment

Sánchez ha destacat que aquesta remodelació és “una obra molt important i significativa des del punt de vista de la mobilitat sostenible i segura i també des del punt de vista de la millora del nostre entorn urbà”.

Sánchez ha volgut anar més enllà en recordar també que aquesta obra no és una intervenció aïllada de la nostra ciutat sinó que “forma part d’un projecte que uneix cinc municipis, des de Castelldefels i fins a Cornellà, que dóna prioritat al transport públic i concretament al bus, que també crea un carril bici que passa por tots cinc municipis, i que millorarà de forma qualitativa i substantiva la qualitat del nostre espai públic amb voreres més amples i creant espais més amables amb noves lluminàries i més arbres”.

Precisament en relació a la qüestió dels arbres, l’alcaldessa ha demanat als ciutadans “que confiïn perquè, tot i que s’haurà de substituir alguns dels arbres que hi ha, no traurem cap ni un que després no es reposi. El que sí que farem és substituir els actuals per altres que ens donin menys problemes i no ens aixequin les voreres”.

C-245
El tercer tram, fins a Fortià Casanovas