El casal de la gent gran del Centre ha estat l’escenari on, aquest divendres al vespre, es va celebrar l’acte de refundació de les JNC de Gavà. L’ens, que agrupa les joventuts vinculades a l’antiga Convergència Democràtica, es reorganitzen mantenint les sigles, però ara dins el PDECat. El seu cap a nivell local, Alejandro Aguado, assegura que “som un grup que defensem l’ideari del partit, des del punt de vista de la regeneració democràtica, i amb l’objectiu de cercar la independència des de postures moderades i de progrés”, i afegeix que “a Gavà estarem sempre per escoltar la ciutadania, i sobretot els joves”.

A l’acte hi van participar, entre d’altres, el secretari general de les JNC, Sergi Miquel, qui va definir “el caràcter de centre i progressista de la organització” tot recordant que “des dels orígens defensem un model de país i de societat que beneficiarà els joves de l’estat que està en procés de construcció”.  Amb aquest acte, segons Miquel, “injectem potència a la maquinària del grup de Gavà perquè treballi pels joves”.

El president comarcal del PDECat, Josep Jordana, ha posat en valor “el paper dels joves dins el partit perquè representen la força i la perseverança per seguir endavant, amb constància i sense defallir”. Jornada assegura que “el seu impuls és clau, així com la seva formació, perquè ells seran els polítics de demà”.