Junts per Gavà
Isidre Casas (imatge d'arxiu)

Els militants i simpatitzants de Junts a Gavà van estar representats per un bon nombre d’associats i associades locals en el 2on Congrés Nacional de Junts per Catalunya celebrat a Argelès-sur-Mer, segons va informar la formació política a través d’un comunicat de premsa.

El coordinador local Jaume Vilaró va valorar molt positivament com “ha anat la jornada. En aquest procés de renovació dels òrgans de direcció (Presidència, Secretaria General i Direcció Nacional) sortim més reforçats que mai per encarar els reptes del proper any”, va assegurar.

El resultat de les votacions telemàtiques, obertes a tota la militància amb una antiguitat superior a sis mesos, va escollir Laura Borràs com a nova presidenta del partit, al conseller Jordi Turull com a nou Secretari General i va ratificar la nova Direcció Nacional. El coordinador local, va afegir que “retrobar-nos amb el Molt Honorable President Puigdemont suposa normalitzar la seva situació legal a Europa dins l’anormalitat d’haver de desplaçar-nos a la Catalunya Nord per evitar la més que previsible i injustificable actuació de la justícia espanyola».

A partir d’ara, asseguren a la nota de premsa “caldrà treballar en les diferents ponències (Sectorial, Política,Organitzativa i Política Municipal) per incloure les nostres propostes en la seva aprovació, en el segon acte del Congrés que tindrà lloc a mitjans de juliol a l’Hospitalet de Llobregat”

El regidor i portaveu del grup municipal Junts per Gavà, a l’Ajuntament de Gavà, Isidre Casas, va ser escollit delegat comarcal en el Congrés d’Argelès-sur-Mer per representar, “amb altres companys i companyes, el Baix Llobregat a aquesta segona part del Congrés”.

Isidre Casas va assegurar que,”a partir d’ara i fins la celebració del Congrés, em poso a disposició de totes i tots els associatsde Gavà i resta de la comarca per traslladar qualsevol aportació i/o esmena aqualsevol de les ponències. Som un partit nou, transversal, amb moltes inquietuds, i ara cal que totes i tots ens sentim representats, tant a nivel municipal com a nivell nacional» va declarar”.

La nota de premsa de Junts per Gavà finalitza donant les gràcies “als companys i companyes de Gavà que es van desplaçar a Argelès-sur-Mer i que treballen per fer de Junts a Gavà un espai clau i representatiu de la política municipal”.