Reis Mags
Un dels Reis Mags entregant un regal a un resident, aquest matí a La Concòrdia

Aquest matí Ses Majestats els Reis Mags d’Orient han visitat la residència La Concòrdia. Melcior, Gaspar i Baltasar han aparegut per sorpresa a les 11 del matí i han repartit regals entre els residents, tant els de les plantes superiors que hi viuen com els de la residència de dia que només s’hi estan durant les hores diürnes.

Cristina Agustí, regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Gavà, no s’ha volgut perdre aquesta visita i ha acompanyat a Ses Majestats durant tot el recorregut per la residència. Segons ha apuntat la regidora, des de l’Ajuntament “estem molt contents perquè feia dos anys que es no podia organitzar aquesta visita, i, de fet, molts dels usuaris de la residència ens deien que tenien moltes ganes de veure als Reis Mags. Segurament per aquest motiu els Reis Mags s’han compromès a que l’any vinent els tornaran a visitar”.

Segons Agustí, “per l’Ajuntament aquesta és una activitat necessària, sobretot quan veus la il·lusió que tenen i l’alegria amb la que reben a Ses Majestats, que ho diu tot. Ha estat un gran dia”.

Montse Vendrell, educadora social de la residència La Concòrdia, ens ha confirmat la il·lusió que els hi feia als residents aquesta visita: “Teníem tots moltes ganes perquè portem dos anys tancats i és una alegria immensa obrir-nos i que vingui gent de fora. Estem molt contents, hem necessitat molt aquesta obertura perquè ho hem passat molt malament”. De fet, “els que venen de fora també s’alegren molt de veure l’alegria que els hi donen, i tothom ve amb molt de gust, sempre és molt maco i emotiu fer activitats com aquesta”.

A més, Vendrell ha destacat que “als residents els hi fem viure les festes molt, i aquesta visita ha anat molt bé, s’han emocionat molt i estan molt contents”.