Renfe amplia el servei de Rodalies per la revetlla

Renfe incrementa l’oferta de transport de Rodalies els dies 23 i 24 de juny, amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan. En concret, la nit del dissabte i la matinada de diumenge la companyia reforça la capacitat habitual dels trens que enllacen Barcelona amb el Garraf. A més s’ha previst la circulació de cinc trens especials (tres a Vilanova i la Geltrú) amb parada a totes les estacions.

A la línia R2 sud de Rodalies de Catalunya (Sant Vicenç de Calders-Estació de França per Vilanova i la Geltrú) s’ha programat la circulació de tres trens especials, un el divendres que sortirà de l’Estació de França a les 23.36 h amb destinació Vilanova.

El dissabte a primera hora, dos serveis especials més iniciaran recorregut a Vilanova (5.15 h) i Sant Vicenç de Calders (5.30 h) per facilitar la tornada. Els trens amb sortida d’Estació de França a les 21.47 h i a les 22.47 h la nit del divendres, així com també el tren amb sortida de Sant Vicenç de Calders a les 6.01 h la matinada de dissabte, efectuaran parada a Platja de Castelldefels