Renfe incrementa la seva oferta a Platja de Castelldefels

Renfe reforça aquest estiu l’oferta de serveis a l’estació de Platja de Castelldefels per atendre l’augment de la demanda durant els mesos d’estiu.

Augment de serveis a Platja de Castelldefels

Rodalies de Catalunya augmenta l’oferta a l’estació de Platja de Castelldefels (Baix Llobregat) de la línia R2 amb 19 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Les noves parades es realitzen tant en els serveis direcció Barcelona com en direcció sud, el que permetrà facilitar els desplaçaments cap a les estacions costaneres d’aquesta línia.

En direcció sud, entre les 10.00 i les 13.00 hores s’incorporen vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costa, i en direcció

Barcelona seran un total d’11 noves freqüències entre les 16.30 i les 21.30 hores, la qual cosa significa més del doble de trens en aquesta franja horària per la tornada cap Barcelona al vespre.

L’objectiu de Rodalies de Catalunya és facilitar el retorn dels clients que s’han desplaçat fins a les platges d’aquesta població.