Renfe restablirà, aquest dissabte, el servei habitual de l’R2 Sud de Rodalies i a les línies de regionals que passen per Gavà.

Segons Adif en les últimes hores s’ha reestablert tot el sistema que va incendiar-se la nit de l’1 de maig i aquest divendres s’acabarà de preparar el funcionament per recuperar els trens habituals de Rodalies i de les línies que van a Tarragona, Reus, Lleida i les terres de l’Ebre.

L’objectiu és poder recuperar la circulació de trens amb normalitat a partir de dissabte, però, en cas que hi hagi algun contratemps, tenir tot el cap de setmana per resoldre’l. De fet, de moment els canvis els notaran bàsicament els usuaris dels trens regionals, que tornaran a ser directes, sense parades, entre Barcelona, Vilanova i la Geltrú i Sant Vicenç de Calders.

L’ampliació notòria del nombre de trens de Rodalies, serà dilluns al matí, quan el servei és el doble que en cap de setmana, i es recuperaran els trens de reforç de les hores punta i els que fan el trajecte de Castelldefels a Granollers.