Reobertura de més equipaments i serveis

L’Ajuntament de Gavà continua amb el procés de desescalada dels equipaments municipals i altres serveis necessaris d’atenció a col.lectius com ara els malalts d’alzheimer i el servei per infants amb trastorns de desenvolupament Les diferents instal.lacions han estat tancades arran de la crisi sanitària de la COVID-19 i inicien la seva reobertura de forma progressiva i aplicant les mesures de seguretat i higiene dictaminades per les autoritats sanitàries.

Pel que fa als equipaments esportius el proper 15 de juny obriran les seves portes:

  • La pista d’atletisme de l’estadi de la Bòbila s’obrirà únicament tant per als esportistes del Club Atletisme com per als integrants de la resta d’entitats que en fan ús.
  • S’habilitaran dues seus de les Oficines d’entitats. Una al Pavelló Can Tintorer i la segona a l’Estadi la Bòbila. La seva obertura té com a objectiu facilitar la tasca de les entitats de cara a les inscripcions dels casals i també perquè puguin començar a treballar de cara la propera temporada en la gestió de les inscripcions dels jugadors i jugadores.

De cara al mes de juliol es procedirà a la reobertura d’altres instal.lacions esportives:

  • 1 de juliol: Es reobrirà la Nova Piscina de la Zona Esportiva Diagonal. També la sala de fitness i la pista de l’Estadi La Bòbila obrirà per abonats/des. Per les mesures de salut i seguretat, l’aforament estarà limitat.
  • 6 de juliol: Obertura de la resta d’instal.lacions per esportistes a demanda dels clubs. En concret obriran les seves portes els pavellons de Can Tintorer i Jacme March, camp de futbol de Can Tintorer i de l’Estadi Municipal La Bòbila i pista coberta del Marcel·lí Moragas. Per les mesures de salut i seguretat, l’aforament estarà limitat. La Zona Esportiva de Can Torelló restarà tancada fins a nou avís.

La piscina municipal de Can Tintorer no obrirà fins al mes de setembre, quedant com cada any, una piscina oberta durant els mesos de juliol i agost.

 

Pel que fa a les biblioteques, el proper 25 de juny s’obrirà la sala de lectura de la Biblioteca Municipal Josep Soler Vidal, on fins ara només es prestava el servei de prèstec. Així mateix, a partir del mes de juliol s’hi obrirà la terrassa per la realització de diferents activitats. Ja al setembre es reobriran la resta de plantes de l’equipament i la Biblioteca Marian Colomé.

Altres serveis que reinicien la seva activitat presencial properament són:

  • Punt de Trobada situat en el Casal de l’AV de Can Tintorer que obre en el dia d’avui.
  • Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç, CDIAP, reinicia la seva activitat d’atenció el proper 15 de juny en horari de 9 a 18.30 hores els dilluns i dimarts.
  • Centre de Dia de la FAGA, l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències de Gavà que començarà atendre de forma presencial el proper 22 de juny.