Reobre la biblioteca Josep Soler Vidal

La biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà torna a l’activitat a partir d’aquest dilluns 1 de juny. El servei però s’adapta a la nova normalitat i, de moment, l’equipament funciona en horari restringit a les tardes dels dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15.30 a 19.30 hores i els matins dels divendres de 10 a 13 hores.

La directora de la biblioteca Josep Soler Vidal Maite Pinteño,explica que “el pla s’ha fet de manera coordinada amb els serveis centrals de la xarxa de biblioteques de la Diputació i volen evitar la circulació massiva de persones per oferir les millors condicions de seguretat i de prevenció per evitar contagis i també per fer en millors condicions la neteja i higíene.

Val a dir, que no es faran activitats presencials però se seguiran activant propostes online.

La biblioteca Marian Colomé escara roman tancada. Hores d’ara es treballa per acondicionar l’espai, tot i que segons Pinteño, “el més probable és que això no passi fins al pas a la següent fase”.

Serveis inicials

  1. Préstec de documents a l’espai habilitat al hall de l’equipament
  2. Informació bibliogràfica, preferiblement per telèfon o pels canals online
  3. Es poden reservar documents i demanar cota prèvia per anar-los a recollir mitjançant:

El retorn de documents es realitzarà exclusivament a la bústia exterior. El termini de devolució dels préstecs anteriors al tancament decretat al març s’ha prorrogat fins el 31 de juliol

També es pot consultar l’apartat de preguntes freqüents sobre la reobertura de biblioteques aquí

 

 

 

 

 

PUBLICITAT