Requisades a Gavà un seguit de rèpliques d’armes reals
Requisades a Gavà un seguit de rèpliques d’armes reals

La Policia Municipal de Gavà ha requisat diverses rèpliques d’armes reals, tipus Airsoft , i ha denunciat a tres persones que estaven en possessió d’aquest material, per una presumpta infracció de la llei de protecció de la seguretat ciutadana.

En aquest cas, els agents van actuar a partir de l’avís fet per un veí que va escoltar trets en una zona boscosa del municipi.

Les Airsoft són un tipus especial d’armes d’aire comprimit d’ànima llisa de molt baixa potència, dissenyades per a disparar projectils esfèrics no metàl·lics, sovint col·loquialment (però incorrectament) denominats “BB”, que generalment estan fabricats a base de materials plàstics o de resines biodegradables.

Les armes de Airsoft s’han dissenyat per a disparar a una major distància i velocitat que les pistoles d’aire comprimit i se solen usar per a “guerres esportives” i no per a la pràctica de tir, perquè la precisió no és tan alta. Una altra de les diferències és que en aquest cas només hi ha dos tipus de propulsió, per moll o per gas.