Residus aconsella reobrir les deixalleries
Entrada de la deixalleria de Gavà

Davant de la reducció de les mesures de confinament decretades per l’Estat, que permet als treballadors i treballadores d’alguns sectors no essencials tornar a la feina, l’Agència de Residus de Catalunya aconsella als responsables de la gestió de les deixalleries que “valorin la idoneïtat de reobrir aquests espais i, per tant, permetre la prestació d’aquest servei.”

Així, serà cada ens titular d’aquest servei qui valorarà el seu cas i decidirà si es donen les condicions de seguretat necessàries per poder reobrir el servei de deixalleria. Per tal d’evitar nous contagis i garantir la salut i la seguretat dels operaris i usuaris, la reobertura d’aquestes instal·lacions ha de complir amb les normes sanitàries decretades per la Conselleria de Salut.

A hores d’ara, la deixalleria de Gavà, situada Ctra. del Camí Antic de Barcelona a València, B-210, km 1 està tancada i no accepta residus de particulars. A dia d’avui encara no poden confirmar cap data concreta d’obertura. Per això, és important que la ciutadania consulti directament, trucant al telèfon 93 662 94 56, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.