El chef del restaurant, David Cartoixà, va recollir la distinció
El chef del restaurant, David Cartoixà, va recollir la distinció

El restaurant Ermita de Bruguers ha estat distingit pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat com a Punt d’Informació Turístic del Baix Llobregat i s’uneix d’aquesta manera al Parc Arqueològc Mines de Gavà, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el camping 3 Estrellas i el restaurant Calamar&Logster Lounge que ja tenien aquest guardó.

L’acte de lliurament dels distintius a les 36 noves empreses certificades com a Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat va tenir lloc el 3 de febrero a l’alberg Centre Esplai del Prat de Llobregat.

L’acte va comptar amb la presència de Marina Garcia, Regidora de Comerç i Turisme del Prat de Llobregat, Abigail Garrido, Diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, i Eva Ma. Martínez, Presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Aquestes 36 empreses s’afegeixen a les ja distingides en edicions anteriors, arribant a un total de 90 empreses i entitats del Baix Llobregat acreditades com a Punt d’informació turística del Baix Llobregat, les quals participen en aquest programa que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l’any 2016 en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i que té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Els Punts d’Informació Turística del Baix Llobregat són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el visitant, que si bé no poden donar un servei tant complet com les oficines de turisme, sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines de turisme.

Alhora, aquests punts completen el servei que ofereixen als visitants, donant un valor afegit i millorant la seva satisfacció, a través de proporcionar informació turística per a continuar la seva estada a la comarca.

Nova convocatòria

Durant aquest mes de febrer de 2022 està oberta la convocatòria per a noves empreses i entitats que es vulguin adherir al programa.
Les empreses interessades es poden posar en contacte amb el Consorci de Turisme el Baix Llobregat, per email a turisme@elbaixllobregat.cat o per telèfon al 93 685 24 00 Ext. 551.