Els premiats amb l'alcaldessa i organitzadors de GastroGavà
Els premiats amb l'alcaldessa i organitzadors de GastroGavà

El Muffin d’espàrrec, que va presentar el restaurant Tasta’mm a la 5a edició de GastroGavà, va obtenir el premi a la millor tapa, amb 201 vots populars.

El segon classificat, amb 156 vots, va ser la Molleteria, amb l’Espurna de la vida, mentre que el tercer premi, amb 135 vots, va anar a l’Ermita de Brugués

El propietari i chef del Tasta’mm, José Vílchez, que va compartir amb tot l’equip del restaurant el reconeixement, va manifestar que: “Ha estat una experiència molt bona. És un dels anys que més bé ho hem passat a la Fira d’Espàrrecs. A tot això s’afegeix que ens donen aquest reconeixement, aquest premi a la feina feta. No podem demanar res mes, la veritat. Estem molt contents”.

El president de l’Agrupació de Gastronomia i Turisme, entitat organitzadora del certamen, Óscar Teruelo va dir que “es la cinquena edició i es nota molt l’empenta que té el mateix restaurador per reinventar-se en el tema del producte local i amb el tema de l’espàrrec de Gavà”. Teruelo va remarcar que “fins i tot hi ha alguns que han fet la tapa de l’espàrrec de Gavà i la segona també tenia producte local, cosa que no era així el primer any. Aquesta implicació amb el producte és el més interessant i crec que era una molt bona fira amb unes molt bones propostes gastronòmiques”.

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, va aprofitar l’acte de lliurament al qual van assistir els restauradors participants i el president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Josep Pañella, per agrair-los-hi la “gran tasca i la seva gran feina”. Sánchez va valorar “com vam ser capaços entre tots de reconvertir aquella Fira gastronòmica de fa uns anys en un model molt més modern, amb unes tapes que són diferents i que sobretot ens demostren i exhibeixen la capacitat creativa dels restauradors de la nostra ciutat partint de la millor matèria prima que poden tenir que és l’espàrrec i també el producte de proximitat del parc Agrari”.

L’alcaldessa va aprofitar l’acte per anunciar que “estem a punt d’aprovar el Pla Estratègic de Turisme que defineix com nosaltres volem vendre, i ens volen projectar”. Raquel Sánchez va posar GastroGavà com una de les activitats de projecció perquè “demostren es el que saben fer a la nostra ciutat, que respectem un model de ciutat equilibrat i sostenible”.

PUBLICITAT