Restringides les visites a Bellvitge pel rebrot de covid

Davant l’augment de casos de transmissió comunitària de la Covid-19 registrats en les últimes setmanes i la detecció d’algunes pràctiques de risc en les visites, l’Hospital de Bellvitge ha decidit restringir, a partir d’aquest dilluns, 3 d’agost, “l’entrada dels visitants als pacients de Covid-19 ingressats al centre en hospitalització convencional”.

D’altra banda, a partir d’aquesta mateixa data els pacients Covid-19 ingressats en l’UCI poden rebre dues visites setmanals en horaris prèviament concertats amb el personal d’infermeria.

Segons Bellvitge, “l’aplicació del nou protocol de visites comporta el reforç del circuit d’informació als familiars i acompanyants per via telefònica. Aquelles famílies que necessitin aclariments poden trucar als telèfons 634298442 i 634298427”.

El centre assegura que ha pres aquestes severes “forçat per les circumstàncies” i amb  l’objectiu “d’evitar nous contagis i garantir el màxim possible la seguretat tant de pacients i visitants, com dels professionals del centre, en un moment en què és absolutament indispensable respectar les normes d’ús de la màscara, distància física, rentat de mans i compliment dels dies de quarantena quan siguin indicats”.

L’hospital referma que “només amb el compromís i l’esforç compartit de tots serà possible aconseguir que la propagació del coronavirus es retardi i que puguem continuar desenvolupant l’activitat assistencial amb normalitat, garantint a més, la seguretat dels professionals que treballen en el centre”.

 

 

PUBLICITAT