Guardó al Hospital 2019
Hospital de Viladecans.

Per minimitzar el risc de contagi, l’Hospital de Viladecans ha restringit l’accés de familiars i acompanyants de pacients al centre. Tota la informació sobre l’estat dels pacients es dona per telèfon.

L’Hospital se diu que se “sent molt orgullós de l’esforç que estan fent els nostres professionals, que estan treballant dia i nit per poder acabar amb la malaltia”.

També agraeixen “les mostres de solidaritat que estem rebent aquests dies per part d’empreses, institucions i particulars, així com les donacions de material sanitari que ens han fet”.

Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans està acreditat com a hospital bàsic d’aguts, de referència per als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat, amb una població de 185.000 habitants. El centre excel·leix en cirurgia major ambulatòria (CMA), en la integració d’especialitats i el triatge d’urgències avançat. Actualment, l’Hospital està ampliant i reformant les seves instal·lacions per tal de millorar l’atenció que dona a les persones que viuen en la seva àrea d’influència. L’Hospital de Viladecans pertany a la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut, juntament amb l’Hospital de Bellvitge i la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent.