Reunió per implementar la recollida de residus al barri de La Sentiu
El kit de material que es distribuirà al veïnat consta de cubells, bosses compostables, imant, un díptic, adhesius d’indentificació i un penjador inoxidable.

La reunió informativa tindrà lloc el proper dimecres 10 de octubre, a les 18:30 hores al local de l’Associació de Veïns. En aquesta reunió es donaran totes les explicacions sobre el funcionament del porta a porta i es lliuraran els materials necessaris per gestionar aquests residus.

Actualment Gavà recull selectivament un 34% dels seus residus. Per tal de donar un nou impuls a la recollida de residus, l’Ajuntament ha elaborat un projecte de residus,  basat en un model de recollida divers dissenyat amb diferents solucions en funció de les fraccions de residus, dels col·lectius que les generen i de la seva realitat urbana.

El dies i fraccions de recollida són: dilluns, dimecres, dijous i dissabte, porta a porta de l’orgànica i dimarts i divendres, recollida de la Resta.

El kit de material que es distribuirà al veïnat consta d’un cubell airejat, un cubell xip gris, un cubell xip marró, bosses compostables, imant, un díptic, adhesius d’indentificació dels cubells i un penjador inoxidable.

El veïnat del barri de Mas Bruguers disposa des del passat mes de juliol d’un sistema de recollida Porta a Porta de les fraccions orgànica i resta. Així doncs, els veïns i veïnes només han de treure les galledes que se’ls va lliurar per participar al sistema en el dies corresponents a cada tipus de residu.

 

 

 

PUBLICITAT