Rifat el A 1000 per hora de Wow
Un dels moments del sorteig

Carol Sanz, Jesús Carlos i Mari Carmen Bermúdez han estat les tres persones afortunades en el sorteig de l’A 1000 per hora celebrat aquest passat dissabte al migdia a la plaça Major entre els milers de butlletes dipositades en les urnes pels clients que, durant la campanya de Nadal, van comprar en establiments adherits a Wow Gavà.

La rifa, que es va retransmetre en directe pel canal d’Instagram de l’entitat comercial, va estar animada pel grup de La Roda i, en el decurs d’aquesta, es va contactar per mòbil amb els guanyadors els quals van haver de respondre per tal de poder confirmar el premi. Els tres escollits en primera instància van agafar el telèfon, de manera que no va caldre acudir a les tres butlletes de reserva que també es van agafar.

Els guanyadors del premi seran avisats per concertar dia i hora per gastar la quantitat en només una hora en establiments de l’entitat limitant, com a import màxim, de 100 € en cada botiga. Tots ells estaran acompanyats per una o més persones de l’organització i permetrà que es gravi en vídeo i es facin fotografies durant el procés.