Rifes de Nadal al Mercat del Centre
Mercat del Centre de Gavà.

El Mercat del Centre de Gavà ja porta dies a tot gas per abastir a gavanencs i gavanenques de productes de primera qualitat per preparar els àpats d’aquestes festes. Tot i que la pandèmia marca forçosament aquest Nadal i impedirà la celebració de trobades familiars fora dels nuclis de convivència habituals les vendes es mantenen però de manera diferent. Segons asseguren des del Mercat del Centre “es nota que no es faran dinars i sopars amb moltes persones i la gent compra en menys quantitat”.

Un any més el Mercat del Centre ha volgut sumar-se a la campanya de Nadal amb la celebració d’una rifa entre els client i clientes. Així, cada parada sortejarà un lot de productes de primera qualitat, que inclou, un espatlla de pernil ibèric. Els compradors i compradores podran participar-hi, des del dia 18 i fins el 24 de desembre, dipositant el tiquet, amb el seu nom i telèfon, a dins de la urna que trobaran a la seva parada. En total hi ha 9 lots, i el dia del sorteig serà el 24 de desembre, pels volts de les 13 hores.

Mercat del Centre obre aquesta setmana en el seu horari habitual mentre que la setmana que ve treballaran, dilluns i dijous, de 8 a14 hores, i dimarts i dimecres de 8 a 14 hores i de 17 a 20 hores.