Roses blaves a la carpa del Partit Popular
Mónica Parés va repartir roses blaves durant la jornada

El Partit Popular de Gavà també ha sortit al carrer, aquest 23 d’abril, per celebrar Sant Jordi. La presidenta i regidora de la formació, Mónica Parés va visitar diverses parades d’entitats i comerços i, durant bona part de la jornada, va repartir roses de color blau des de la carpa instal·lada pel partit a la Rambla

Mónica Parés va manifestar que “avui és un dia especial per a Catalunya i també per a Gavà. Es torna a demostrar que tenim una festa de tots, que ens uneix i on la convivència torna a ser la nostra senya d’identitat. Per això, sempre diem que aquesta és la veritable Diada”

Parés també va afirmar que “a més, enguany, tornem al carrer després de la pandèmia. Hem vist canvis en el criteri de distribució de les parades i també com la nova realitat ha fet que floristeries i llibreries tradicionals no estiguin ja a la Rambla. Hem de treballar perquè llibres i roses, comerços, entitats i partits polítics, així com la cultura i les biblioteques puguin recuperar el carrer en aquests gran festa”

Finalment la líder dels populars a Gavà dir que “cal reconèixer l’esforç dels participants i tècnics municipals” raó per la qual “agrair el gest de tots els gavanencs i gavanenques que s’han acostat per saludar-nos perquè volíem lluir la nostra popular rosa blava”.