Rua i batalla de confeti

El rei Carnestoltes i el seu seguici arriben avui a Gavà per donar el tret de sortida a un cap de setmana de festa grossa. La cita serà aquesta tarda a la plaça de Josep Tarradellas, a partir de les 17.30 hores, on s’ha programat dinamització, música en directe i una xocolatada.

A partir de les 22 hores, el Casal American Lake acollirà la Festa de Carnestoltes Gavà Jove amb la millor música amb els DJs de La Casa Gran. La Festa serà +16 i tindrà un aforament limitat.

Rua i batalla de confeti

Dissabte, 22 de febrer, es farà l’acte més esperat i multitudinari de la festa: La rua de carnaval. S’iniciarà a la rambla de Maria Casas i finalitzarà a la plaça de Jaume Balmes. La rua tindrà dos recorreguts.

Recorregut 1 (comparses amb participació majoritàriament d’infants):

Rambla de Maria Casas, plaça de Josep Tarradellas, carrer dels Màrtirs del Setge de 1714, carrer de Sant Pere i plaça de Jaume Balmes.

Recorregut 2 (comparses amb participació majoritàriament d’adults):

Rambla de Maria Casas, plaça de Josep Tarradellas, carrer dels Màrtirs del Setge de 1714, carrer de Sant Pere, avinguda Diagonal i plaça de Jaume Balmes. Seguidament, a la plaça de Jaume Balmes, es farà la Rua dancing show amb animació, batalla de confeti, música, ball i lliurament d’obsequis confeccionats per la Fundació Caviga a les comparses participants.

A la plaça Balmes es farà la batalla de confeti.