Salvador Illa
Salvador Illa i Sònia Guerra visiten la Fira

Salvador Illa, Secretari de l’Àrea d’Organització del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), ha visitat aquesta tarda la Fira d’Espàrrecs de Gavà. En el seu recorregut ha estat acompanyat per l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i també per Sònia Guerra, candidata del partit al Congrés dels Diputats en les eleccions de demà. Tots ells han gaudit a més de les explicacions del president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Josep Pañella.

Illa no és la primera vegada que visita la nostra Fira, i en aquest sentit ens ha explicat que és un esdeveniment que li agrada molt: “La Fira d’Espàrrecs em va impressionar molt la primera vegada i entronca amb aquesta voluntat que tenim els socialistes a Gavà i arreu de mantenir les tradicions, mantenir l’agricultura, i de tenir aquesta relació amb els productes de proximitat”.

El dirigent socialista ha afegit a més que “l’Ajuntament de Gavà dóna un exemple a tot el socialisme català de promocionar, de protegir, d’ajudar a les tradicions i, en aquest cas concret de Gavà, de fer-ho en relació al món de l’espàrrec”.

Raquel Sánchez s’ha mostrat molt contenta de fer d’amfitriona dels seus companys de partit ja que “nosaltres sempre volem que la nostra organització al PSC conegui la nostra Fira”. L’alcaldessa ha aprofitat per “explicar la realitat de la nostra ciutat, el sentit d’aquesta Fira d’Espàrrecs, i com d’orgullosos ens sentim de mantenir aquesta tradició”. En definitiva, Sánchez destaca que “ens correspon promocionar la Fira i la ciutat, i aquests dos dies són una gran oportunitat per poder-ho fer”.

Sònia Guerra, de la seva banda, ha volgut posar l’accent en la importància de la pagesia al nostre territori, i en particular ha defensat el Parc Agrari especialment pel que fa a “l’intercanvi generacional, ja que la pagesia del Baix Llobregat s’està fent gran i hem de fer atractiva la professió pels joves, hem de promocionar estudis de formació professional per tal que quan aquesta pagesia actual es jubili pugui haver un relleu generacional i puguem mantenir i defensar el nostre Parc Agrari”.