Salvador Illa
Salvador Illa va visitar ahir Gavà per felicitar personalment a Gemma Badia

Salvador Illa, cap de l’oposició al Parlament de Catalunya, va visitar ahir a la tarda Gavà per donar l’enhorabona a la recentment proclamada alcaldessa de Gavà, Gemma Badia. Illa va ser rebut a l’Ajuntament per la mateixa alcaldessa, que estava acompanyada per tots els membres del grup municipal gavanenc del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Després de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, Badia va acompanyar a Illa en una breu visita per la ciutat que va passar per MercaGavà, la Rambla, i el Parc de la Torre Lluc.

Salvador Illa
Illa, signant en el llibre d’honor sota l’atenta mirada de Badia

L’alcaldessa va assegurar que la visita va ser “molt profitosa, hem gaudit d’una conversa molt productiva i reconfortant amb els membres de l’agrupació local dels socialistes que han pogut compartir inquietuds i pensaments amb el Salvador Illa”.

Badia va agrair el desplaçament d’Illa “que ha estat un senyal de suport com alcaldessa que agraeixo moltíssim”. L’alcaldessa va aprofitar la visita per traslladar-li a Illa “els temes que estem reclamant des de fa temps a la Generalitat de Catalunya i que volem veure enllestits, com ara la reforma de l’Institut de Bruguers, la segona fase de l’Institut Escola Gavà Mar, i el CAP 3, que volem que sigui ja una realitat”.

Salvador Illa
Illa i Badia, en un moment de la seva visita a MercaGavà

Salvador Illa, de la seva banda, es va refermar en les paraules de Badia en assegurar que la visita havia estat “molt profitosa, ja que no vaig poder estar ni diumenge ni dilluns en els plens de comiat de Raquel Sánchez i d’investidura de Gemma Badia, respectivament, així que he volgut venir avui a fer una visita a l’alcaldessa i a l’equip de govern”.

Illa ha posat de manifest que “el socialisme és garantia d’estabilitat i de progrés, i a Gavà s’ha vist en aquest relleu, i és un timbre d’orgull pel conjunt del socialisme i del municipalisme català el fet que la fins ara alcaldessa Raquel Sánchez ocupi una responsabilitat tan rellevant i tan important com la de Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana”.

El cap de l’oposició ha assegurat que a Gavà ha vist “un equip socialista molt cohesionat, amb una idea molt clara del que cal fer a Gavà, i he vist a la nova alcaldessa molt centrada en la seva feina, i he volgut expressar el suport del PSC a l’equip de govern i a la feina que s’està fent aquí a Gavà”.

Salvador Illa
Foto de família d’Illa amb tot l’equip de govern socialista