Salvador Illa visita la Fira d’Espàrrecs

Salvador Illa, secretari d’Organització del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), ha visitat aquesta tarda la Fira d’Espàrrecs. Ho ha fet acompanyat de bona part dels socialistes gavanencs encapçalats per la primera secretària i alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez. A l’entrada de la mostra els ha rebut el president de la Cooperativa Agrícola de Gavà, Josep Pañella, qui ha fet d’amfitrió d’Illa i l’ha guiat per tota l’exposició agrícola.

És la primera vegada que Illa s’atansa fins a la Fira d’Espàrrecs per “veure la magnífica feina que està fent aquí l’alcaldessa, el seu equip i els companys socialistes”. El dirigent socialista no ha dubtat en assegurar que la Fira d’Espàrrecs “és un magnífic exemple de com la innovació i la modernització d’una ciutat no està gens renyida amb el respecte a les tradicions com és en aquest cas l’agricultura, i francament estic impressionat de la feina que s’està fent aquí”.

Illa també ha posat de manifest que la Fira “és també un exemple de com les institucions poden i han de recolzar al sector de l’agricultura que fa una feina impagable com és la de mantenir el territori en bones condicions, feina encara més important en àrees densament poblades com ara el Baix Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona”.

Raquel Sánchez, de la seva banda, ha destacat que pels socialistes “és un orgull poder acollir al Salvador Illa per explicar-li què és la Fira d’Espàrrecs, un esdeveniment que enguany celebra la seva 64a edició demostrant com aquesta ciutat, ubicada en un entorn metropolità, se sent molt orgullosa de les seves arrels que tenen a veure amb la terra, amb la tradició de pagesos”.

Sánchez ha destacat que la Fira és visitada cada anys per representants de molts partits polítics, i en aquest sentit recorda que “és important traslladar a totes les formacions polítiques amb representació parlamentària que aquest sector de l’agricultura és un sector econòmic que, si bé no és la base més important de la nostra economia local, sí que evidentment hem de potenciar, i per tant el parc Agrari no pot ser només un valor ambiental i paisatgístic sinó que hem de fer tot el possible per incorporar els factors d’eficiència i productivitat”. Sánchez conclou, doncs que “tenir aquí als representants de les nostres formacions polítiques, que moltes vegades també tenen responsabilitats a les institucions de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona, és una bona oportunitat per fer-los saber el nostre potencial com a ciutat i demanar-los el seu suport”.