sanitat
Un moment de la reunió d'ahir

Ahir al matí es va reunir a l’Ajuntament de Gavà la Comissió per a la Millora de l’Atenció Primària a Gavà. Es tracta d’un espai compartit per l’administració pública de la ciutat i representats de la sanitat a la nostra zona on “s’han tractat temes importants i positius”, ha assegurat l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, qui ha presidit aquesta reunió.

Entre aquests temes, Badia ha destacat “la posada en marxa del nou edifici de l’Hospital de Viladecans i la confirmació de la construcció del 3r CAP a Gavà, que incorporà l’atenció pediàtrica, la salut sexual i reproductiva així com la rehabilitació i el diagnòstic per la imatge”.

La batllessa també ha explicat que a la reunió “s’ha posat de manifest el funcionament de la consulta oberta que s’ofereix al jovent dels centres escolars”, i d’altra banda ha confirmat que les demores en els seguiments als pacients apareix com el problema a resoldre, així com l’accés telemàtic de la gent més gran a les programacions de visites, que en un 30% són no presencials”.